Русия ще блокира Twitter до един месец, ако социалната мрежа не

...
Русия ще блокира Twitter до един месец, ако социалната мрежа не
Коментари Харесай

Русия ще спре Twitter, ако не блокира съдържание до 1 месец

Русия ще блокира Twitter до един месец, в случай че обществената мрежа не отстрани неразрешено наличие. Информацията популяризират " Ройтерс " и Агенция Франс Прес, базирайки се на ТАСС, която цитира върховен представител на Роскомнадзор.
Миналата седмица Москва стартира Стана ясно, че Русия случайно е спряла уеб страниците на Кремъл и организации при блокирането на Twitter.
 Русия блокира Twitter, към този момент отчасти Русия блокира Twitter, към този момент отчасти
Работата на Twitter в Русия ще бъде забавена на всички мобилни устройства и на половината стационарни от 10 март. Причината - за " защит...
Роскомнадзор се оплака, че американската платформа не е дала отговор на настояванията им да изтрие наличие с детска порнография, информация за приложимост на опиати и апели малолетни да се самоубиват.
Дадохме им месец и следим отговора на Twitter за унищожаване на неразрешено наличие, сподели заместник-директорът на Роскомнадзор Вадим Суботин.
Той добави, че в случай че обществената мрежа не извърши настояванията през този интервал, медийният регулатор ще намерения върху п.
Суботин акцентира пред Интерфакс, че Twitter не е подхванал съответни стъпки за унищожаване на неразрешеното наличие.
 Конгресмени желаят ФБР да проверява Twitter и Фейсбук за щурма на Капитолия Конгресмени желаят ФБР да проверява Twitter и Фейсбук за щурма на Капитолия
ФБР да включи също Фейсбук и Twitter в следствието на присъединяване на платформата Parler в щурма на Капитолия, оповестява Fox News. За то...
Говорител на компанията разяснява пред Агенция Франс Прес предходната седмица, че не поддържат " нелегално държание " и са надълбоко обезпокоени от увеличаващите се опити за блокиране на мрежата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР